keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kenya part 2

Tiistaina lähdettiin matatuilla lastenkotia kohti, jossa me käytiin kahesti matkan aikana. Tiet oli tosi pomppusia ja mutasia niin oli vähän vaikea päästä eteenpäin mutta perille päästiin. Lapset olivat ihania. Me annettiin niille lahjoja ja otettiin niitten kaa kuvia. Ne oli ihan innoissaan ku sai kokeilla meiän kameroita.













Tässä näätte vähän minkälaisia teitä siellä oli.
Tässä muutama lasten ottama kuva:




Keskiviikkona suuntasimme Nairobiin. Ohjelmassa oli Babyelephants-puisto. Elefantit oli ihania! Saatiin koskea niitä ja huomattiin että ne on tosi karvasia ja karheita.Nähtiin myös babiaaneja ja villisikoja. Yhdessä häkissä oli jopa sarvikuono. Sen jälkeen mentiin paikkaan nimeltä Giraffepark. Saatiin koskea kirahveja ja antaa niille ruokaa. Käytiin lyhyellä luontoreitillä oppaan kanssa ja nähtiin mm. aloe vera kasvi. Iltapäivällä käytiin vielä Karen Blixen museossa ja sen jälkeen mentiin Village markettiin syömään ja shoppailemaan.







Pumbaaa :)








Haha :D
Karen Blixen museo
Torstaina oli luvassa vähän rauhallisempi päivä. Pelattiin futisottelu paikallisia vastaan ja juhlittiin Christianin synttäreitä Kenialaiseen tapaan. Kerrottiin oppilaille vähän Suomesta ja vietettiin ilta hotellilla.





-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti