sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

"But you make me wanna act like a girl, Paint my nails and wear perfume, For you, make me so nervous, That I just can’t hold your hand"



Kuvissa mun sisko, ihana Ruudolf, Step Up Revolution dvd, karkkia, pizzaresepti, jätskiä, New York CD laatikko, Ernest Hemingway'n Afrikan vihreät kunnaat ja kitaralle tarkoitettuja nuotteja.

Siinä pieni kollaasi mun viikonlopusta. Mun sisko Maria on nyt muuttanut takaisin kotiin, koska sillä alkaa kohta työharjoittelujakso, mikä tarkoittaa sitä että se on kotona syksyyn asti kunnes koulu taas alkaa. Marian kotia muutto tarkoittaa lisää varhaisia aamuja, enemmän kotitöitä (sisko on aikamoinen komentaja), enemmän liikuntaa jne. mutta tottakai myös hyviä asioita kuten ruokailuja alku- ja jälkiruuilla, hierontaa ja laatuaikaa siskosten kesken. Eilen oltiin yhdessä kaupungilla ja käväistiin Spice ice'ssa pyörremyrskyillä. Illalla menin Ida-Marialle, rupateltiin, syötiin ja katsottiin Step Up Revolution. Se oli musta ihan hyvä, ainakin sain siitä inspistä tanssiin.

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti