tiistai 30. heinäkuuta 2013

Off to Helsinki


Kuvat: weheartit

Huomenna lähden Helsinkiin Ida-Marian ja Fannyn kanssa. Luvassa on shoppailua ja hauskanpitoa. Mennään varmaan Linnanmäelle ja elokuviin ja kaikkea sellasta. Se tarkoittaa siis sitä etten postaa muutamaan päivään. Oon kotona taas sunnuntaina. Mukavaa viikkoa kaikille! :)

- Laura -

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

We never have to be perfect but we must always do our best


















Lauantaina olin perheen kanssa Vaasassa koko päivän. Aamulla oltiin kaupungilla. Sieltä tarttui mukaan ainoastaan viininpunainen neule(en viitti shoppailla paljoa ennen kuin meen Hesaan). Iltapäivällä mentiin sitten kisoihin. Siellä oli tooosi lämmin, kuten Vaasassa tapaa olla. Voitte vain kuvitella miltä tuntu istua auringon paisteessa kovalla penkillä monta tuntia... ei niin hauskaa. Kisoja oli kuitenkin tosi kiva kattoa ja tunnelma oli hyvä.

- Laura -

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Läckerheter

                    







Jos en muuta oo tällä viikolla tehny niin ainakin oon syöny hyvää ruokaa! Tänään olin vohvelikahvilassa Johannan kanssa ja syötiin nuo aivan ihanat vohvelit. Kävin eurooppalaisella ruokatorilla sekä täällä että Jeppiksessä alkuviikosta. Sieltä ostettiin patonkeja, croisantteja ja suklaakakkua... NAM!

Huomenna meen perheen kanssa Vaasaan kalevan kisoihin. Luvassa on ehkä myös vähän shoppailua. Eilisestä lähtien ainakin täällä on ollu tosi lämmintä. Toivottavasti lämpimät kelit jatkuis vielä ens viikon ajan, kun lähden Helsinkiin. Siitä lisää myöhemmin ;)

- Laura -

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Where is the sun hiding?


                               




Neule: Anttila
Shortsipuku: Vero moda
Kengät: Converse
Aurinkolasit & kaulakoru: Cubus
Laukku: Stockholm

Tässä asua muutaman päivän takaa. Haluaisin nytkin laittaa shortsit päälle, mutta on niiin kylmä ja tulee, että on pakko laittaa pitkät housut. Voi tätä Suomen kesää...
Tänään on suuntana Jeppis ja Jakobs dagar. En oo ikinä ennen käyny Jaakopin päivillä, niin on hauska nähdä mitä siellä tapahtuu. Suunnitelmissa olis myös elämäni ensimmäisen kerran käyä Korvgörans'illa.  

- Laura -

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

"Feeling my way through the darkness, Guided by a beating heart, I can't tell where the journey will end, But I know where it starts"














Lopultakin pääsin postaamaan! Meillä on netti takkuilu ja siks musta ei oo moneen päivään kuulunu mitään. Nämä kuvat on viime perjantailta, kun chilailtiin kavereitten kaa mökillä ja käytiin rundailemassa, koska Ida-Marialla on nyt ajokortti! Jee! Tätä on odotettu :)
Perjantai oli muutenki ihana päivä, koska mulla loppu kesätyöt. Ihanaa! Nyt saan siis vaan nauttia viimeisistä lomaviikoista ;)

- Laura -

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Birthday party






Pikainen postaus Ida-Marian synttäreistä. En ollu kovinkaan ahkera kameran kanssa, siksi näin vähän kuvia. Höpöteltiin kaikenlaista ja syötiin herkkuja. Oli tosi mukavaa! :)

- Laura -

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Clear blue sky


















Tässä ne mun lupaamat kuvat. Otin ne meiän sedän luona, kun osallistuttiin pihakirppikseen. Ihmiset piti siis kirppareita omilla pihoillaan ja jotku ajo pihasta pihaan ja teki löytöjä. Olin myymässä mun siskon ja sukulaisten kanssa. Oli ihanaa olla ulkona koko päivän koska aurinko paisto kirkkaalta taivaalta.
Lopultakin viikonloppu! Tätä on odotettu. Huomenna vietetään kaverini Ida-Marian 18-vuotissynttäreitä, joten mukava viikonloppu luvassa :)
- Laura -