lauantai 6. heinäkuuta 2013

"Live and die on this day"


You again on melko tavallinen komedia. Aika paljon kliseisiä juttuja mutta välillä nauratti kunnolla. Ihan okei leffa jos ei mitään erityisempää halua kattoa.


The Grey on tosi hyvä action-leffa. Lentokone syöksyy maahan keskellä Alaskaa ja miehet yrittävät selviytyä erämaan vaaroista-toisin sanoen susista. Loppu oli huono, mutta suosittelen todellakin tän kattomista.


Oon ehkä kertonu tästä aikasemminkin, mut otin sen nyt taas mukaan koska näin sen uudelleen. Never back down kertoo siis vapaaottelusta ja rakkaudesta. Se on musta inspiroiva leffa.


The adjustment bureau pyörii nyt canal + kanavilla. Mun mielestä se oli tosi hyvä. Mielenkiintoinen ja jännittävä. En kerro leffasta sen enempää koska trailerista näkee aika hyvin sen juonen.

Eilen olin ystäväni Annastinan tupperware-kutsuilla ja sen jälkeen vietin iltaa Idan, Ida-Marian ja Sagan kanssa. Syötiin ihania tacoja ja pelattiin wiitä. Mariocart-peli (tai jotain sinne päin) oli hauska vaikka olin siinä tosi surkea. Tää ilta menee kotona oleskellen. Nyt meen ulos nauttimaan auringosta :)
Hyvää viikonloppua kaikille!

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti