torstai 31. lokakuuta 2013

"What do you really want?"



Wild Child on niin sanottu teinileffa, mutta oikeastaan aika hyvä sellainen. Siinä tapahtuu paljon ja se on hauska. Jos haluaa katsoa jotain 'kevyempää', Wild Child on hyvä valinta.


Soul Surfer -leffan oon nähny aikaisemminkin, mutta oli tosi kiva katsoa se uudestaan. Leffa perustuu tositapahtumiin. Se todella inspiroi ja herättää sekä tunteita että ajatuksia. Katsokaa ihmeessä jos ette ole sitä nähneet.


The Words kertoo miehestä, joka haluaa kirjailijaksi. Hän tulee lopulta tunnetuksi, mutta ei aivan oikealla tavalla. Pakko sanoa, että leffa oli aika outo. Oon kauan odottanut tän katsomista, mutta valitettavasti se oli paljon odotettua huonompi.


The Impossible on tositapahtumiin perustuva leffa, joka kertoo yhden perheen lomasta Thaimaassa 2004. Lomasuunnitelmat muuttuvat kuitenkin täysin kun tuhoisa tsunami iskee. Kävin kavereitten kanssa katsomassa tän kun se oli elokuvissa ja nyt näin sen uudestaan. Todella koskettava leffa. Saa ymmärtämään kuinka kauheita luonnonkatastrofit oikeasti on. Se herättää paljon ajatuksia ja tunteita. Suosittelen.


On the road -leffan katoin juuri äsken. Todella erikoinen leffa. Siitä jäi outo feelis. Uskon, että se pitäis katsoa monesti, jotta sen tajuais. Tai sit mää oon yksinkertaisesti tyhmä...

- Laura -

2 kommenttia: