torstai 10. lokakuuta 2013

"Who are you? That's a good question"

Koska mulla ei tällä hetkellä oo uusia kuvia näytettävänä, ajattelin tavallisen postauksen sijaan esitellä muutaman elokuvan. En viime aikoina oo kauheesti leffoja katsonu, mutta tässä kuitenkin muutama.


Flight pyörii tällä hetkellä Cmore-kanavilla. Trailerista näkee melko hyvin mistä se kertoo, joten en aio sen enempää kirjoittaa juonesta. Musta leffa oli melko hyvä. Se oli sopivan jännittävä ja sillä oli hyvä sanoma.                                 
                                     
            Love and other drugs -leffan näin ekaa kertaa pari vuotta sitten. Nyt näin sen uudestaan ja ajattelin ottaa sen mukaan tähän postaukseen koska se on musta hyvä leffa. Paljon huumoria ja sillai, mut ei liikaa. Jake Gyllenhaal ja Anne Hathaway lukeutuu mun suosikkinäyttelijöihin ja tässäkin leffassa molemmat                                                           näyttelee tosi uskottavasti ja hyvin. Suosittelen!


Love and other impossible pursuits - Toinen nainen sisältää huumoria, mutta on enimmäkseen vakavahenkinen elokuva. Se kertoo naisesta, joka on menettänyt lapsensa ja siitä, kuinka hän voi jatkaa elämäänsä sen jälkeen. Tästä leffasta mulla on vähän ristiriitaset mielipiteet. Tavallaan se oli hyvä, mutta ei kuitenkaan jäänyt erityisesti mieleen.


Ego oli aivan mahtava leffa. Kuulin siitä kaverilta ja viimeinkin muistin kysyä sen häneltä lainaan. Voi että! Pidin siitä niiin paljon. Se on hauska ja mää ainakin tulin siitä tosi hyvälle tuulelle. Samalla se myös herättää ajatuksia ja ooh, voi että! Katsokaa ihmeessä! :)

Huomenna alkaa lopultakin syysloma. Mää lähden Hesaan siskon luokse ja oon siellä ens keskiviikkoon asti. Aion shoppailla, tavata sukulaisia, syödä kaikkee hyvää ja ehkä mennä leffaan. Alku-viikosta Ida-Mariakin tulee sinne. Koska en muutamaan päivään oo maisemissa enkä aio bloggata, toivotan jo nyt kaikille oikeen hyvää ja rentouttavaa syyslomaa! ;) 

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti