maanantai 6. tammikuuta 2014

Trailers


Safe haven perustuu Nicholas Sparks'in samannimiseen kirjaan. Olin lukenu kirjan ennen kuin katsoin leffan ja löytyihän niitä eroja jonkin verran, mutta ei niin paljon että olis ärsyttäny. Musta leffa oli ihan hyvä. Kirja oli mun mielestä paras niistä Sparks'in kirjoista, jotka oon lukenu. Se voi tosin johtua siitä, että luin sen englanniks ja monet kirjat on parempia alkuperäiskielellä.


2 päivää New Yorkissa on surkea. Täysin idioottimainen leffa. Ei päätä eikä häntää. Vaan rasittavia ranskalaisia ja ei-mitään-sanova juoni. Älkää katsoko.


World War Z on aivan huippu. Se kertoo maailmanlopusta ja taudista, joka leviää koko maailmaan ja saa ihmiset muuttumaan zombeiksi. Kuulostaa typerältä, mutta ainakin mun mielestä koko leffan idea on nerokas. Suosittelen lämpimästi.

           

Jane Eyre on klassikko ja jo sen takia katsomisen arvoinen elokuva. Se tuli muutama päivä sitten telkkarista. En nähnyt koko elokuvaa, mutta se osa minkä näin vaikutti hyvältä. Pidän tosi paljon vanhanaikaisista leffoista, joissa tavat ja varsinkin puhetyyli on erilainen.

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti