torstai 20. kesäkuuta 2013

Alanya part 3

Tiistaina loikoiltiin taas altailla. Iltapäivällä lähdettiin käymään Alanyan ostoskeskuksessa, joka ei todellakaan ollu mikään ostoskeskus. Iso basaarialue täynnä hedelmiä.






Hääpareja ja niitten autoja nähtiin vaikka kuinka paljon ympäri kaupunkia. Myöhemmin käytiin luolassa lähellä rantaa, joka näytti tooosi siistiltä sisältä.



Moskeijoja oli monta ympäri kaupunkia. Rukouskutsu kuulu viis kertaa päivässä, ensimmäinen viiden aikoihin aamula (siihen oli tosi mukava herätä!) ja viiminen yheksän-kymmenen aikoihin illalla.
Satamassa oli paljon erilaisia laivoja turisteille. Useimmissa joku merirosvo-teema.

Käytiin syömässä skandinavialaisessa ravintolassa. Tarjoilijat puhuu jonkin verran Suomea, sujuvasti turkkia, englantia, venäjää, saksaa, ruotsia, norjaa... Voi huhhu. Kaikissa ravintoloissa tarjoilijat osas ainakin muutaman sanan suomea ja aika hyvin ruotsia ja norjaa, mut nää tarjoilijat oli kyllä ylivetoja.
Hotellilla oli iltaohjelmassa afrikkalaista tanssia.


Seuraavana päivänä oli aika pilvistä, mutta maattiin kuitenkin rannalla. Käytiin mukavassa ravintolassa lähellä rantaa, jossa oli tarjoilija jolla oli varmaaan maailman mahtavin nauru. Tämä mahtava tarjoilija teki mulle servetistä ruusun :D
Ja uskokaa tai älkää, mää söin siellä hampurilaista!



Iltapäivällä käytiin Kale-kukkulalla, joka sijaitsee Kleopatra rannan ja itäisen rannan välissä. Sieltä näki koko kaupungin, toisin sanoen, näky oli mahtava. Pelotti vaan aika lailla ku taksikuski ajo ylös kukkulalle kapeaa tietää ilman minkäänlaisia kaiteita...
















Illalla syötiin ihanaa pasta carbonaraa ja lasagnea Josef's platz ravintolassa. Mmm... ;)




To be continued...

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti