torstai 7. helmikuuta 2013

Trailers

Tässä muutama leffa-vinkki:


Klassikko musikaali. En ollu nähny tätä pitkään aikaan niin en oikeen muistanu mitä siinä tapahtuu. Oli yllättävää tajuta että oikeastaan tää on aika hyvä. En kauheesti piittaa noista kohdista missä ne vaan laulaa, mutta mun mielestä nuo lapset on ihania ja onhan tässä yllättävän paljon huumoriakin. Kannattaa katsoa jos ei oo nähny, ihan vaan sen takia että tää on klassikko.


Hair-musikaalia en ollu nähny ennen. Ihan okei sanoisin. Noitten hippien tanssit ja puvut on aika mahteja niin ihan sen takia oli kiva katsoa tätä. Loppu tosin jäi harmittamaan...

No strings attached on komedia vuodelta 2011. Se oli hyvä, ei mahtava muttei huonokaan. Ystävyys, isä-poika suhde ja rakkaus on leffan teemoja.

Tänään on ollu ihan normi päivä. Oltiin suunniteltu isän kanssa mennä ostamaan se kauan odotettu järjestelmäkamera, mutta isä olikin niin kauan töissä ettei me keritty mennä. Huomenna lähden Hesaan ja tuun kotia maanantaina, niin voi olla että kuulette musta vasta ens viikon puolella. Mukava viikonloppu siis tulossa, odotan jo lauantai-iltaa innolla! Tässä vielä Art on ice-tapahtuman traileri.


-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti