maanantai 9. joulukuuta 2013

"All for one and one for all"

Viikonloppu tuli ja meni ja tänään istuttiin taas koulunpenkillä. Onneksi en istu siellä enää montaa päivää, koska meillä on ens viikolla koeviikko eikä mulla oo ainuttakaan koetta! Vain joulujuhlaan pitää mennä. Sen jälkeen onkin joulu jo lähellä, ihanaa! 
Tässä teille trailerit ja lyhyet kommentit muutamasta leffasta :)


Amadeus kertoo, kuten nimestä voi päätellä ja trailerista näkeä, Amadeus Mozartin elämästä. Mielenkiintosta on, että elokuva ei oo Amadeuksen näkökulmasta, vaan hänen vihollisensa näkökulmasta. Lähes jokanen varmaan tunnistaa nimen Mozart, mutta harva tietää mitään hänen elämästä. Musta tää oli mielenkiintonen leffa, mutta välillä aika rasittava. Sitä paitsi se on tosi pitkä, melkeen kolme tuntia.


Nälkäpeli - Vihan liekit on jatko-osa leffalle Nälkäpeli. Musta tää oli parempi kuin eka osa, joka myös oli tooosi hyvä. En jaksa oottaa kolmatta osaa, joka tulee vuoden päästä elokuvateattereihin. Jos ette oo nähneet tai lukeneet Nälkäpeliä, tehkää se ihmeessä!


Hannu ja Kerttu - Noitajahti oli ihan okei. En tiiä oikein mitä sanoisin tästä. Taas satu, josta tehtiin pelottavampi versio leffana. Olihan tää ihan hyvä, mutta löi kyllä vähän yli kaikkien noitien kanssa. Mutta jos sadut teitä kiehtoo, voitte sen katsoa.


Piin elämä oli suoraan sanottuna outo. Ei ollu oikeastaan vaikea arvata, koska kaikki Oscar-palkitut elokuvat on jotenkin outoja. En loppujen lopuks ymmärtäny mitä tällä yritettiin sanoa tai mikä oli leffan pointti. Mutta onhan se totta, kuten muutkin on sanonu, että tää on jollain tavoin kaunis leffa.


Three musketeers (Kolme muskettisoturia) oon nähnyt jo muutamaan kertaan, mutta otin sen nyt kuitenkin mukaan. Ihan hyvä leffa, mutta aika helppo arvata mitä tapahtuu ja sillai. Kevyttä katsottavaa, ei tarvi paljoa miettiä ite. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti