lauantai 14. joulukuuta 2013

BLACKBLACKBLACK

Koska pidin pitkän tauon marraskuussa, multa on jääny paljon vaatteita näyttämättä. Osa näistä on ostettu jo tosi kauan sitten, toiset on vähän uudempia. Huomasin kuvia ladatessa, että kaikki on mustia paitsi viimeinen vaatekappale. Mun mielestä musta vaan on niin hieno väri ja vaatteitten kannalta sekä tyylikäs että käytännöllinen. 

Mustat gladiaattorit - Nelly shoes

Tilatessani mekon nelly.com'sta tilasin samalla myös nämä ihanat gladiaattorit. Olin jo kauan ettiny mustia gladiaattoreita ja sit löysin nämä ja vielä tosi halvalla. Ainoa huono puoli on, että nuo nilkkaremmit on hieman liian pitkät. Uskon kuitenkin että suutari saa sen korjattua.


Jumpsuit - Vero moda

Ohh! Rakastan haalareita. Musta ne on vaan niin hienoja ja mukavia päällä. Tän haalarin hyvä puoli on, että sen voi yhdistää moneen eri yläosaan ja kenkäpariin. Toivottavasti mun kaapista löytyy tulevaisuudessa lisää haalareita :)

Kengät - Dinsko

Kun oltiin Helsingissä löysin nämä kengät halvalla Dinsko'sta. Tosi kivat ja käytännölliset. Sopivat moneen eri asukokonaisuuteen. I like!


Aztek-kuvioinen neule - NewYorker

Näistä kuvista on vaikee nähä miltä tää neule oikeesti näyttää. En tienny minkälaisia kuvia olisin ottanu jotta se olis päässy oikeuksiinsa. Se on aika leveä, vähän ponchomainen. Pidän siitä, koska se on niin lämmin ja mukava päällä ja Aztek-kuvio on musta ihana!


Takki - Only

Voi että... mun uus lempparitakki. Ihailin tätä jo kauan aikaa kaupassa, mutta en viitsiny ostaa. Synttäripäivänä kun avasin perheen antamat lahjat, tämä sitten ilmestyi yhdestä paketista. Harmi vain että välillä on niin kylmä etten voi tätä käyttää. Mutta aina kun pakkaset hellittää puen tän mielelläni päälle :)


- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti