sunnuntai 22. joulukuuta 2013

“Ever morning, until you dead in the ground, you gone have to make this decision. You gone have to ask yourself, "Am I gone believe what them fools say about me today?” - The Help



Seeking a friend for the end of the world kertoo maailmanlopusta. Leffan päähenkilöt yrittää keksiä miten elää elämänsä viimeiset viikot, kuultuaan että maailma tulee tuhoutumaan. En tienny lainkaan mistä leffa kertoisi kun aloin sitä katsoa ja yllätyin siitä, että se oli noinkin hyvä. Ei lostava, mutta katsomisen arvoinen. Pyörii tällä hetkellä C'more -kanavilla.


The Help - Piiat on huippu leffa. Se kertoo mielenkiintoisesta aiheesta - tummaihoisten elämästä 50-luvun Amerikassa. En tiedä oikein mitä sanoisin siitä... todella koskettava ja hieno elokuva. Ehdottomasti yks mun lemppareista.


The Great Gatsby menee ajassa vielä kauemmas taaksepäin, 1920-luvun Amerikkaan. Leffasta on tehty monta eri versioita ja tää on niistä uusin. Kun ekan kerran näin tän ajattelin, että se on outo ja katsottua toisen kerran oon samaa mieltä. Kuitenkin se on musta hyvä leffa. En tiiä mikä siinä on niin erityistä, mutta tykkään siitä.


Arn - the Knight Templer on ensimmäinen osa Arn-sarjasta, johon kuuluu kaksi elokuvaa (kirjoja on kolme). Katsottiin molemmat leffat koulussa äikäntunneilla ennen joululoman alkua. Ei ollu ihan sen tyyppisiä elokuvia mitä ite valitsisin katsottavaks, mutta kuitenkin aika hyviä.

- Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti